2Staff


 

Neem contact met ons op

Anti-phishing security Awareness oplossing

Phishing as a Service

Bovenstaande video laat fishing as a service nog zien toen eea in de kinderschoenen stond. De tijden zijn helaas veranderd,.De kwaliteit is toegenomen en je kunt echt geen verschil meer zien met een echte mail.
De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker.

Phishing Awareness Security
We bieden met onze Phishing as a Service een phishingdienst voor organisaties die zelf geen phishing software programma willen ontwikkelen en snel aan de slag willen gaan met het creëren van bewustwording op dit onderwerp. Wanneer ontvangers zich bewust zijn van bepaalde kenmerken zullen zij minder snel in een phisingpoging trappen.

Continu proces
Ook voor informatiebeveiliging bewustzijn geldt dat het een continu proces betreft. E-mailontvangers moeten er regelmatig aan herinnerd worden wat de gevaren zijn en op welke signalen zij moeten letten. Daarom bieden wij onze dienst als een continu proces aan en kan iedereen scherp blijven. In ons platform hebben wij een groot aantal standaard phishing mails gecomponeerd. U kunt vervolgens een aantal e-mails kiezen die voor uw organisatie en/of branche relevant zijn. Zo hebben wij templates specifiek voor de accountancy, zorg, (lokale) overheid, financiële dienstverlening en vele andere typen organisaties. Wij voegen doorlopend nieuwe templates toe, zodat ontvangers steeds een nieuwe test voorgeschoteld krijgen.

Aanvragen Phishing pilot

Interesse in de Phishing Awareness Pilot? Wij faciliteren deze graag voor u. Laat uw gegevens achter aan de rechterzijde of op deze deze link
of Ga terug naar de Homepage
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl