2Staff


 

Webapplicatiescanner: Al uw webapplicaties zijn optimaal beveiligd

Webapplicatiescanner: Al uw webapplicaties zijn optimaal beveiligd


Optimaal beveiligd:

Al uw webapplicaties zijn optimaal beveiligd door de geavanceerde beveiliging van 2Staff360®. Er wordt door het 2Staff360 platform constant gescand op kwetsbaarheden in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen. Hiermee heeft u aanzienlijk minder kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime.

Is er toch een indringer?


Mocht er, ondanks de geavanceerde beveiliging en scanning, toch een kwaadwillend persoon uw webapplicatie binnendringen dan krijgt u direct een melding via de Guardian360 Hacker Alert. Het 24/7 Security Operations Center (SOC) identificeert een eventuele indringer of hacker direct en neemt met u contact op over de vervolgstappen.

Hoe werkt het?

De scanners van 2Staff360 doorzoeken de hele beveiliging omtrent uw webapplicatie op mogelijke kwetsbaarheden. Zo wordt er bijvoorbeeld gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie.

Heeft u interesse in de 2Staff360 Webapplicatie Scanning? Dan kunt u eenvoudig via het formulier een pilot aanvragen. Via deze testperiode kunt u de geavanceerde beveiliging ervaren en het gebruiksgemak van het 2Staff360 dashboard.

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl