2Staff


 

Neem contact met ons op

Ons IoT-platform (Edge SB)

EdgeSB

Ons IoT-platform (Edge SB)

2Staff is onderdeel van het  IoT Partner Ecosysteem

2Staff Masters in Security Operations is een gespecialiseerde leverancier van IoT-oplossingen.
Ons IoT-platform (Edge SB) wordt erkend als een wereldleider in het leveren van een uitgebreid, MODULAIR volledig geïntegreerd, puur IoT-hardware- en softwareplatform van de edge tot elke bedrijfsapplicatie in alle branches, producten en apparaten.

Een platform dat meerdere systemen, applicaties, protocollen en 'dingen' integreert in een enkele operationele en beheergebruikersinterface, waardoor een naadloze brug wordt gecreëerd tussen databronnen en de beschikbaarheid van gegevens in realtime over meerdere platforms wordt beheerd voor up- en downstreamconsumptie en analyse. Dit op een geheel Secure By Design ontworpen omgeving.

Ons platform verbindt al uw apparaten met elke bedrijfsapplicatie op locatie of in de cloud. Alles van uw oude niet-IP-gebaseerde apparaten (van 2-draads tot PLC) via RaptorTM , onze intelligente edge SB -gateway tot het rechtstreeks verbinden van IP-apparaten met ons IoT-Secure platform Manager.

We zijn technologie-agnostisch en gecombineerd met de mogelijkheid om verbinding te maken met alles aan de rand, kunnen we achteraf inbouwen in uw bestaande infrastructuur, wat de weg vrijmaakt voor snelle digitalisering .

Dit betekent een snelle implementatie met weinig of geen verstoring van uw bedrijfsproces en het beperken van bedrijfsrisico's. Retrofitting beperkt de initiële kosten van digitalisering en verhoogt de ROI van projecten aanzienlijk.
De toekomst van ons platform dekt uw bedrijf omdat het uw apparaten van dom naar slim en uiteindelijk naar intelligent brengt, met het vermogen om tegemoet te komen aan de snelle veranderingen die zullen plaatsvinden op edge- en enterprise-niveau.

Het is nog steeds uw Business, alleen beter en Secure By Design!

Let op: en alles tegen zeer LAGE COO!

Meer informatie? Just call for info..

Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl