2Staff

 

Produkt en proces Industrie

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen?

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Produkt en proces Industrie

Een van de specialismen van 2Staff Masters in Security Operation is het beveiligen, beheren, bewaken en online houden van de 24-7 industriele omgevingen. De continuïteit van uw primaire bedrijfsprocessen is belangrijk, soms zelfs van vitaal belang. Uitval van deze processen betekent namelijk dat de productie stil valt. Deze primaire processen, bestuurd door Industrial Automation & Control Systems, zijn echter steeds kwetsbaarder geworden voor cyber-aanvallen.

Energiemaatschappijen, Telecom maatschappijen, Productiemaatschappijen en bedrijven in de procesindustrie dragen verder allemaall bij aan de vitale infrastructuur. Zoder deze bedrijven geen Nederlandse Economie en samenleving.
2Staff Masters in Security Operations draagt bjij aan een "Digitaal veiliger" Vitale Infrastructuur: Vele bedrijven maken gebruik van het bewakingsysteem 2Staff Masters in Security Operations zodat de plantowners  en hun investeerders kunnen vertrouwen op correcte, veilige en altijd beschikbare produktie applicaties waarvan de setpoints niet van buitenaf door vreemden kunnen worden gamanipuleerd..

Industriele bedrijven voldoen met onze oplossing (in combinatie met inzet van onze informatiebeveiligingsprofessionals) daarnaast aan alle Normen en Eisen van informatiebeveiliging volgens de cyber security standaard voor Industrial Automation & Control Systems, de IEC 62443-reeks. Verder heeft u door inzet van onze Cybersecurity Specialisten al rekening gehouden met de toekomstige EU richtlijnen en mogelijke wetgeving omtrent het binnen de organisatie aantoonbaar bezitten van cyber security kennis voor het technische domein.

2Staff Masters in Security Operations is uw partner voor Cyber security kennis.

Zie ook: SCADA PLC Industrial Networks Beveiliging

Cyber Defense voor Critical Infrastructure .

Indien gewenst kunnen wij u in een real time scenario in een Industrial Control plant demonstreren hoe U door de preventieve Triple A strategie de operationele impact van cyberaanvallen zoals ransomware drastisch verminderen .
Hierdoor zijn kwetsbare en legacyIndustrial Control Systemen en componenten (bijvbWindows Server 2003, Cisco switches) defensief beveiligd en bent U snel weer #incontrol

DE UITDAGING
We staan aan een nieuw tijdperk, door de Industrie Industrial 4.0. genoemd. Na introductie van stoom, elektriciteit, computers, nu menselijke intelligentie uitgevoerd door smart technologie in industriële omgevingen. Cognitief onderhoud, machine learningen blockchain iottechnologieën zijn op dit moment gebieden die worden uitgediept maar hebben een achilleshiel. Namelijk dat er binnen de bestaande legacycomponenten in industriële velden (brownfields) een "rip en replace" moet plaatsvinden omdat de meeste Industrial Internet of Thingsgemaakt zijn voor safetyen niet voor security.

DE STRATEGIE
2Staff en partners hebben samen met Techniek College Rotterdam(TCR ) en het RDM Centre of Expertise van de Hogeschool Rotterdam de handen uit de mouwen gestoken om door te pakken. Hiervoor is de Controlroom of theFutureingericht met als doelstelling het verhogen van de Cyber Weerbaarheid, die voldoet aan de zwaarste eisen op het gebied Europese wet en regelgeving en risico's minimaliseert.

2Staff Masters in Security Operations, de Informatiebeveiligers voor de produkt en proces industrie

Interim Security Specialist nodig? Wij leveren direct een Interm CISO, Interim ISO of Interim Dataprotection Officer bij u op lokatie.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Ga terug naar Branches
Onze klanten
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl