2Staff


 

Akuvox brengt compact en veelzijdig toegangssysteem

De nieuwe A08-toegangscontroleterminal van Akuvox is op maat gemaakt voor meergezinsgebouwen, villa’s en commerciële kantoren. Sinds de lancering van de A0X-serie, die breed wordt ingezet in verschillende omgevingen, heeft Akuvox de behoefte aan een compact, veelzijdig toegangssysteem opgemerkt. Zo is er de A08, ontworpen om de waarde van onroerend goed in luxe gemeenschappen en kantoorgebouwen te verhogen.

Met een breedte van slechts 50 mm, kleiner dan de meeste smartphones, is hij ideaal voor beperkte ruimtes, hij steekt slechts 15 mm uit bij montage in de muur. Het ontwerp bestaat uit een glanzend rond glaspaneel in contrast met een rechthoekig frame, waardoor moderne elegantie wordt gecombineerd met geavanceerde technologie. De A08 is gemaakt van een geborstelde aluminiumlegering en gehard glas, zorgt voor duurzaamheid en straalt moderne elegantie uit. Daarnaast is de A08 gebouwd om lang mee te gaan, met materialen en productieprocessen van de hoogste kwaliteit en een hoge IK09-classificatie tegen vandalisme.
Functioneel integreert de A08 verschillende toegangstechnologieën, met ondersteuning van RFID-kaarten, NFC, pincodes, BLE en QR-codes, wat ongeëvenaarde flexibiliteit biedt. De QR-codeherkenningsfunctie maakt snelle en gemakkelijke toegang voor bezoekers mogelijk, waardoor de beheerkosten worden verlaagd.
De A08 beschikt ook over de Bluetooth Tap to Open-technologie, waardoor gebruikers hun smartphones als toegangskaart kunnen gebruiken. Het ontwerp van het aanraaktoetsenbord, onzichtbaar tot het wordt benaderd, zorgt voor gebruikersgemak en energie-efficiëntie.

Meer informatie is te vinden op de website.

Het bericht Akuvox brengt compact en veelzijdig toegangssysteem verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl