2Staff


 

Neem contact met ons op

CISO (Chief Information Security Officer) op lokatie als dienst om uw informatiebeveiliging te verbeteren

CISO (Chief Information Security Officer) op lokatie als dienst om uw informatiebeveiliging te verbeteren

Met CISO as a Service (voorheen One Day Security Privacy Officer™ ) bieden we een oplossing voor het procesmatig bewaken van uw  informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging is niet meer weg te denken uit organisaties. Organisaties willen en moeten vandaag de dag beschikken over voldoende kennis, capaciteit en organisatiestructuur om het brede palet aan uitdagingen aan te kunnen.
Alleen een afgewogen inzet van informatiebeveiliging minimaliseert de risico’s zonder een belemmering voor het zakendoen te vormen. Centrale aansturing door een ter zake kundige CISO, Chief Information Security Officer, die in staat is in de taal van alle betrokkenen (RvB, Business Managers en medewerkers, IT-Managers en medewerkers) te spreken betekent de basis voor een gedegen aanpak, die door alle partijen wordt ondersteund. Er ligt een grote marktdruk op ervaren krachten, 2Staff Masters in Security Operations kan deze realiteit niet veranderen. Wat wij wel kunnen is de bestaande expertise zo efficiënt mogelijk inzetten. Daarvoor hebben wij de CISO as a Service als dienst beschikbaar. 

Reden waarom u ons inschakeld: Uw organisatie is niet groot genoeg om fulltime een eigen, vaste CISO te hebben of u laat uw CISO ondersteunen waardoor hij meer tijd kan omzetten in prioriteit.

CISO as a Service wordt bij meer dan één klant ter beschikking gesteld en maakt deel uit van een beschikbare poel van CISO’s, die onderling regelmatige hun kennis over het vakgebied uitwisselen.
Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een ISMS tool met datasets van standaard normenkaders als ISO27001, BIR en NEN7510. Op basis van deze datasets worden risico-analyses uitgevoerd en acties gedefinieerd.
De ISMS tool ondersteunt de CISO bij de implementatie van beveiligingsaspecten en het in control zijn. Hiermee is tevens de overdracht, in geval van bijvoorbeeld ziekte of vakantie, gewaarborgd.

Deze aanpak biedt u de volgende voordelen:

De CISO is onmiddellijk inzetbaar en bezit direct de juiste kennis en vaardigheden van bewezen methodes en standaarden.
Deze persoon heeft toegang tot specialistische kennis van zijn collega's.
De schaalbaarheid van deze functie is geborgd door onze achterliggende organisatie van 2Staff Masters in Security Operations

Information Security Management en Privacy Systeem (ISMPS)

Wij bieden onze klanten een Information Security Management Privacy Systeem (ISMPS) met daarin een beveiligingsbeleid, een register van databronnen, een register van beveiliging incidenten, een jaarplanning, een data risico methodiek, project beoordelingen op beveiliging en periodiek overleg. Eea sluit ook nauw aan op uw ISO-27001 proces.

Binnen ons Information Security Management Systeem (ISMS) nemen wij via de CISO as a Service ook een coördinerende rol bij eventuele beveiligingsincidenten, zoals bijvoorbeeld data recovery als uw systemen door een aanval niet meer leesbaar zijn. (Cryptolocker) Neem snel contact met ons op.

Voor wie geschikt?
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die gecertificeerd willen worden op gebied van 1 van de standaarden van informatiebeveiliging en dit nog organisatorisch moet opzetten en/of formaliseren.
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die niet gecertificeerd willen worden maar toch hun Information Security Management via ons Information Security Management Systeem (ISMS) op orde willen brengen
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die met CISO As A Service oplossing willen voldoen aan komende wettelijke verplichtingen. (zie ook Wet en regelgeving

Wij bieden ook de dienst  Privacy Officer as a Service.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen en uw vraag te stellen over de diverse diensten en we nemen binnen 2 uur contact met u op.(24/7).

Direct een specialist spreken: 0657157185

Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl