2Staff


 

Neem contact met ons op

Informatiebeveiliging, hacking en wetgeving

Opsporing en veiligheid in Nederland

Cybercriminaliteit

Nederland is door de hoge internetdichtheid kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Door een combinatie van onderschatting, gebrek aan kennis en onwil realiseren bedrijven zich vaak onvoldoende welke gevolgen en schade een eventuele cyberaanval kan hebben voor hun organisatie. Geschat wordt dat de schadelijke gevolgen van Cybercriminaliteit de Nederlandse economie jaarlijks ca. 8.8 miljard euro bedragen. We lijken echter immuun te zijn geworden voor de gevaren van cybercriminaliteit. We horen het nieuws aan dat er weer ergens een organisatie is aangevallen, maar vervolgens doen we niets met deze waarschuwingen.

Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken

''Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken wanneer software niet up-to-date is. Misbruik kan verstrekkende gevolgen hebben voor de betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van het hele systeem.'' Bijna 20% van de websystemen is door het gebruik van verouderde software onvoldoende beveiligd. Soms is de software zelfs zo verouderd, dat hier helemaal geen updates meer voor worden ontwikkeld! Helaas komt dit nog in elke sector voor.

Het up-to-date houden van de software en hardware is slechts één van de mogelijkheden om de kans zo klein mogelijk te maken dat cybercriminelen binnen uw netwerk kunnen komen. De vraag is niet of, maar wanneer je gehacked worden. Wil je als organisatie dit voorkomen en een oplossing hiervoor hebben?

Hulp nodig of wilt u op de hoogte worden gehouden van de laatste technische ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter op deze link

Ga terug naar de Homepage

Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl