2Staff

Privacy Management Ondersteuning
AVG SPEEDSESSIE
Meer info

Privacy Management Ondersteuning
AVG SPEEDSESSIE
Meer info

Privacy Management Ondersteuning 
AVG Speedsessie 
Meer info

Masters in Privacy en Security Operations is opgericht in 2008
Wij zijn gespecialiseerd in Privacy vraagstukken en (operationele) informatiebeveiliging. Beiden spelen immers een steeds grotere rol binnen uw organisatie.Wij zijn als bijna 10 jaar als geen ander in staat voor u de beste Privacy en Security specialisten van de BeNeLux te bundelen in een speciaal voor u geselecteerde EN "beschikbare" Taskforce. De beste Privacy en Security specialisten zijn immers verspreid in de BeNeLux aan het werk en het is ons specialisme ze voor u op basis van hun komende beschikbaarheid te selecteren en ze ter beschikking te stellen.
In welke branche u zich ook bevind (Luchtvaart en defensie, Automotive, Chemische sector, (Tele)Communicatie, Consumentengoederen, Onderwijs en onderzoek, Techniek en bouw, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Gezondheidswetenschappen, High Technology, Industriële productie, Verzekeringswezen, Life Sciences, Media en entertainment, Natuurlijke hulpbronnen Olie en gas, Professionele dienstverlening, Publieke sector, Detailhandel, Reizen en vervoer, Nutsbedrijven of Groothandel), wij bieden u de mogelijkheid samen te werken met de Masters in Privacy protection and Security Operations.

Wilt u meer weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar: 030-600 5000!
Wilt u direkt een specialist spreken? Bel 06 571 571 85

Ga samen met ons de strijd aan tegen cybercriminelen rekening houdend met de nieuwe GDPR 2018 wetgeving.

De Masters in Privacy protection and Security Operations zorgen ervoor dat uw organisatie niets zal overkomen inzake Privacyschending en / of Cybersecurity lekken.
Wij detecteren de risico`s binnen uw organisatie en komen met passende oplossingen om de Privacy en informatiebeveiliging actueel te houden.

Direct verder sparren? Neem nu vrijblijvend onze hulp aan en zoek contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar: 030-600 5000!
Wilt u direkt een specialist spreken? Bel 06 571 571 85

Download ons portfolio voor uw CISO, Management en directie:
(Link is afhankelijk van uw device. Indien u geen informatie ziet dan graag een refresh uitvoeren)

Masters in Privacy protection and Security Operations Portfolio

Keer terug