2Staff

"Gratis Website Scan"
test uw website op datalekken
Gratis Webscan

"Masters in Security Operations"
Informatiebeveiligingsvraagstuk?
Wet en regelgeving

"Masters in Security Operations" 
De Mens is de belangrijkste factor!
Security Awareness

Visie

2Staff is opgericht in 2008 .

We zijn gestart met 2Staff-IT Professionals en beschikken sinds onze oprichting tot de dag van vandaag over de meest uitgebreide flexibele schil van IT specialisten binnen de BeNeLux. We zijn onderdeel van de Truston Group NV. Opdrachtgevers hebben 2Staff inmiddels een aardige trackrecord gegeven doordat we de mogelijkheid hebben gekregen ze te ondersteunen in IT projecten en ze samen succesvol af te ronden. 2Staff zorgt voor de flexibilisering van de IT projectcapaciteit of voor het snelle interim vervanging bij verlof of ziekte van de vaste medewerker.

Op verzoek van de opdrachtgevers zijn we ons de laatste jaren gaan specialiseren in (operationele) informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging speelt immers een steeds grotere rol binnen organisaties. Zo is 2Staff Masters in Security Operations ontstaan. Wij zijn als geen ander in staat de beste security specialisten van de BeNeLux te bundelen in een speciaal voor u geselecteerde EN "beschikbare" 2Staff informatiebeveiliging Taskforce. De beste security specialisten zijn immers verspreid in de BeNeLux aan het werk en het is ons specialisme ze voor u op basis van hun komende beschikbaarheid te selecteren en ze ter beschikking te stellen.

In welke branche onze opdrachtgever zich ook bevind (Luchtvaart en defensie, Automotive, Chemische sector, (Tele)Communicatie, Consumentengoederen, Onderwijs en onderzoek, Techniek en bouw, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg, Gezondheidswetenschappen, High Technology, Industriële productie, Verzekeringswezen, Life Sciences, Media en entertainment, Natuurlijke hulpbronnen Olie en gas, Professionele dienstverlening, Publieke sector, Detailhandel, Reizen en vervoer, Nutsbedrijven of Groothandel), elke opdrachtgever werkt graag samen met de 2Staff "IT professionals" en 2Staff "Masters in Security Operations".

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in uw  IT (security) capaciteits vraagstukken?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar: 030-600 5000!

Wilt u direkt een specialist spreken? Bel 06 571 571 85

Ga samen met ons de strijd aan tegen cybercriminelen

2Staff Masters in Security Operations zorgt ervoor dat uw organisatie niets zal overkomen inzake cybersecurity. Wij detecteren de risico`s binnen uw organisatie en komen met passende oplossingen om de informatiebeveiliging actueel te houden. Dit doen wij door onze ervaren security specialisten efficiënt in te zetten gebruikmakend van de door ons meegeleverde Gartner Kwadrant 1 produkten.
Lees meer

Direct verder sparren? Neem nu vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar: 030-600 5000!
Wilt u direkt een specialist spreken? Bel 06 571 571 85

Download ons portfolio voor uw CISO, Management en directie:
(Link is afhankelijk van uw device. Indien u geen informatie ziet dan graag een refresh uitvoeren)

Informatiebeveiliging 2STAFF Masters in Security Operations Portfolio

Keer terug

terug naar de 2Staff home pagina
Onze klanten
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl