2Staff


 

3B, Add Safety Group en Dero samen in evenementenbeveiliging

De keuze voor 3B Beveiligingstechniek was zeker geen toeval voor ADD Safety Group, nadat zij met succes hun eerste CP UNIT (oftewel Commandopost) hebben gebouwd. Dit leidde tot de opdracht om een tweede CP UNIT, een enorme mobiele unit, te ontwerpen en te bouwen. Rene Siebum leidde de inventarisatie van de wensen, waarbij hij advies gaf vanuit zijn expertise. Samen met Sjon Kleine en Henri Schalen werden de plannen verder uitgewerkt.

3B Beveiligingstechniek organiseerde een testdag in en rondom de demoroom en het kantoor aan het Waanderveld in Emmen. In samenwerking met distributeur Dero Security Products en via een live verbinding met het hoofdkantoor van Provision-ISR werden diverse tests uitgevoerd, waaronder gezichtsherkenning, personentelling, evenementbewaking en calamiteitenbewaking. Hierbij werd voldaan aan de certificeringseisen van NDAA (National Defense Authorization Act), waardoor het systeem veilig kan worden ingezet voor evenementenorganisatoren en overheidsinstanties.
De eerste evenementen, zoals muziekfeesten, Koningsdag en hardloopevenementen, zijn inmiddels succesvol afgerond. De komende manifestaties staan al gepland, evenals uitbreidingen en integraties van systemen. De samenwerking met het team van ADD Safety Group, met name het 3BAsmIT-team voor patchkasten, dataverbindingen, straalzenders, switches en routers, en 3B Beveiligingstechniek voor ontwerp, camerabewaking, alarmsystemen en monitoren, is buitengewoon succesvol gebleken.

Het bericht 3B, Add Safety Group en Dero samen in evenementenbeveiliging verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl