2Staff


 

Camera voor UltraSync, NetworXConnect-centrales

Nieuw bij Lobeco is de revolutionaire TVUC-reeks van UltraSync. Deze camera’s zijn speciaal ontworpen voor naadloze synchronisatie met UltraSync, NetworXConnect-centrales (vanaf v14-15) en de UltraSync+ mobiele app (vanaf v2-25), waardoor een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem ontstaat.

Met de TVUC-reeks van UltraSync is volgens Lobeco een moeiteloze configuratie mogelijk dankzij de intuïtieve Wi-Fi installatiewizard, beschikbaar via de UltraSync+ mobiele app. Dit betekent dat in een handomdraai de camera’s geïnstalleerd en beheerd kunnen worden.
Een van de opvallende kenmerken van deze camera’s is de mogelijkheid om alarmpaneelgebeurtenissen en camerabewegingen te detecteren, waardoor video-opnamen automatisch worden geactiveerd. Dit stelt het systeem in staat om snel te reageren op verdachte activiteiten en belangrijke gebeurtenissen vast te leggen. Daarnaast biedt de TVUC-reeks van UltraSync 2-weg audio-ondersteuning, waardoor niet alleen is te zien wat er gebeurt, maar waarmee ook communicatie mogelijk is met mensen in de buurt van de camera.

Meer informatie is te vinden op de website.

Het bericht Camera voor UltraSync, NetworXConnect-centrales verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl