2Staff

 

Neem contact met ons op

2Staff Awesome Cyber ​​Maturity Assessment. (ACMA)

2Staff Awesome Cyber ​​Maturity Assessment. (ACMA)

Cyberaanvallen zijn een van de meest dringende bedreigingen waarmee organisaties vandaag worden geconfronteerd. Ze zijn zowel complex als uitdagend om mee om te gaan. Hoe efficiënt is mijn huidige beveiliging? Is onze bedrijfscultuur in staat om een ​​aanval te weerstaan? Wat moet ik doen om meer controle te hebben? 2Staff Masters in Security Operations heeft zijn kennis en expertise op het gebied van cyberbeveiliging en risicobeheer gecombineerd in een slimme software-oplossing: Awesome Cyber ​​Maturity Assessment.

Deze oplossing biedt inzicht in het huidige beveiligingsniveau van uw organisatie en laat u zien aan welke vereisten uw organisatie moet voldoen volgens de wet- en regelgeving.

De software is gebaseerd op zelfevaluatie waarbij naast technische aspecten ook rekening wordt gehouden met factoren zoals processen, leiderschap en governance.
Gegevens worden vervolgens gebenchmarkt in vergelijking met vergelijkbare organisaties.

Dit levert een reeks scores op die de 'cyber volwassenheidsniveaus' van uw bedrijf omvatten. Deze worden u gepresenteerd op een gemakkelijk te begrijpen dashboard. Met deze scores kunt u snel focal points identificeren, zodat u gericht kunt investeren in cybersecurity.

Cyber ​​Maturity Assessment helpt u vragen te beantwoorden zoals:

Op welke aspecten moet ik focussen om mezelf te verdedigen tegen cyberdreigingen?
Hoe volwassen is ons huidige beveiligingsniveau?
Zijn we in overeenstemming met de huidige wet- en regelgeving?

Nadere info gewenst? Neem snel contact met ons op.

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl