2Staff

 

Neem contact met ons op

SCADA PLC Industrial Networks_IoT & SCADA Vulnerability Scanning

SCADA PLC en Vulnerability Management

IoT & SCADA Vulnerability Scanning

Ons platform test op kwetsbaarheden in IoT en SCADA apparaten met 8 scanners die constant in- en om uw infrastructuur zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van security en toch een netwerkindringer of hacker uwIoT & SCADA infrastructuur binnendringen dan slaat ons platform stil alarm.

Bescherm uw infrastructuur met continue SCADA netwerkmonitoring

2Saff Masters in Security Operations ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt waar hackers maar al te graag gebruik van zullen maken. Dat betekent dat een infrastructuur, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Daarom is continue monitoring van uw IoT of SCADA-omgeving essentieel. Hiermee weet u eerder dan de hacker waar de potentiële lekken zich bevinden en kunt u deze proactief dichten.

Direct pilot aanvragen (vrijblijvend zonder kosten)

Dat kan, vul
hier uw gegevens in.

Onze SCADA Vulnerability Scanning werkwijze

Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring binnen de informatiebeveiliging en webaplicatieontwikkeling hebben. Naast de voor de hand liggende certificeringen bezitten een aantal van onze medewerkers de gerenommeerde OSCP certificering.
Het team houdt zich primair bezig met het verder uitbreiden van ons platform, het toevoegen van controles op nieuwe IoT en SCADA kwetsbaarheden en het nog verder integreren van deze scanners. Doordat we een groot aantal netwerken en infrastructuren scannen, kunnen we opgedane kennis over kwetsbaarheden in het ene netwerk, inzetten bij het scannen van alle andere netwerken. Daarnaast voert het team regelmatig ‘penetratietesten’ uit, hierbij wordt nieuwe ervaring opgedaan die vertaald wordt naar onze automatische scanners. Op onze website wordt onze werkwijze nader toegelicht.

Accepteer dat het mis kan gaan

2Staff Masters in Security Operations sluit haar ogen niet voor de realiteit: hoe goed uw netwerk ook in de gaten gehouden wordt, het kan een keer mis gaan. Daarom hebben wij de Hacker Alert ontwikkeld. Wanneer wij verdacht netwerkverkeer signaleren wordt u daar direct van op de hoogte gebracht, zodat u onmiddellijk kunt ingrijpen. Uiteraard staat ons team u dan bij.

Is de kritieke infrastructuur veiliger dan een jaar geleden? Of vijf jaar geleden? Nou volgens drie verschillende rapporten van deskundigen lijkt het niet zo te zijn. In plaats daarvan lijkt het alsof de kritieke infrastructuur een doel is geworden voor aanvallers.  We hebben drie verschillende cybersecurity rapporten doorgenomen over het hacken van kritieke infrastructuur. De inhoud varieert van kleine schotel satellietsystemen (VSAT) beinvloeden tot het overnemen van de volledige controle van industriële besturingssystemen.

Hoe werkt dit?

"We vonden duizenden en duizenden van deze systemen zijn met hun digitale voordeur wagenwijd open" IntelCrawler president Dan Clements vertelde aan CS Monitor. "Iemand moet zich bewust zijn dat er kwetsbaarheden die op de kritieke infrastructuur, inclusief nutsvoorzieningen en financiële systemen van invloed kunnen zijn."

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl