2Staff

 

Bel mij terug

Cyber Intelligence

2Staff Cyber Intelligence "MASTERS OF (SECURITY) RISK SEARCH TECHNOLOGY" draagt bij aan een veiligere Cyber wereld. Dit doen wij door het faciliteren met Cybersecurity specialisten. Cybersecurity specialisten voor het opzetten van een krachtig security beleid en uitvoering daarvan binnen uw organisatie en aanvullend het faciliteren van een schaalbaar Cloud Cyber Intelligence Management systeem.

Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken

Veel gemeenten waren al lek door verouderde software. "Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken wanneer software niet up-to-date is. Misbruik kan verstrekkende gevolgen hebben voor de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van het hele systeem." Bijna 20 procent van de websystemen van Nederlandse gemeenten is door het gebruik van verouderde software onvoldoende beveiligd. Bij zowel grote als kleinere gemeenten blijken websystemen vaak niet up-to-date. Soms is de software zelfs zo verouderd, dat er geen updates meer voor worden ontwikkeld. (Bron: Website van Security.nl d.d. 28 januari 2013)

De vraag is niet of, maar wanneer je gehacked wordt

Dick Berlijn bij Eva Jinek: (Eva Jinek op zondag d.d. 17-2-2013)
http://www.omroepwnl.nl/video/detail/Eva-Jinek-op-Zondag_15303594

Wat is bekend gemaakt op 14 februari nav een onderzoek van de NOS? (zie video)

Ministeries, Ziekenhuizen Rechtbanken Energiebedrijven Scheepsbouwers die voor de Marine werken, het is maar een kleine greep van de duizende bedrijven en instellingen die getroffen zijn door een computervirus net als vele particulieren, allen slachtoffers van het virus dat op zoek was naar geheime informatie en die doorspeelde naar Cybercriminelen. Het gaat om zeker 150.000 besmettingen van het z.g. citadel botnet dubbed "Pobelka". Politie en overheid weten al maanden wie precies zijn getroffen. Uit een onderzoek van de NOS blijkt dat niets met deze informatie is gedaan.  (Bron: NOS Journaal d.d. 14 februari 2013 20.00 uur)
Wilt u weten of u geraakt bent door het citadel botnet dubbed "Pobelka" kijk dan hier: http://check.botnet.nu/infected.php en neem daarna contact met ons op.

De oplossing .....Cyber Intelligence Management.

2Staff biedt voor alle Security Officers, Risk managers, Security Managers, IT Managers maar ook alle rangen binnen het defensiedomein in de land, de lucht of ter zee per 2014  in Nederland een Cyber Intelligence Management systeem.
Dit is een dienst waarbij u als verantwoordelijke functionaris volledige informatie ontvangt over bedreigingen van buitenaf. De krijgsmacht is zelfs in staat om hierdoor militair op te treden.

Het voorkomen van reputatieschade
BRI’s Cyber Intelligence Management systeem is een Cloud Service die zorg draagt voor het voorzien van Informatie over veiligheid of bedrijf en product op een snelle en beheerde manier.
De dienst kan al naar gelang de behoefte van de ICT-, de Marketing-, Juridische-, Communicatie of krijgsmacht afdeling worden ingericht. 

Het is de unieke All-in-One Cyber  Intelligence Management oplossing die bedreigingen en kansen kunnen beheersen in het lokale en wereldwijde digitale domein op een project georienteerde wijze.
Tevens geeft het CIM een zeer goed beeld van de technische inrichting en functionele aard van systemen in het digitale domein almede de huidige en toekomstige technische dreigingen. 

Welke specifieke bedrijfsriso’s?
Cyber Intelligence Management focust op 4 deelgebieden:
1) Technology risico’s alerts
2) Branche specifieke risico’s alerts
3) Globale risico’s alerts waaronder Cyber Warfare Alerts
4) Organisatie specifieke risico’s alerts

Meer weten over de specifieke onderwerpen? Detalis: Business Risk Intelligence en Cyberthreat Awareness


Proactief in plaats van reactief!
Vanaf het moment dat de risico-eigenaar het Alert binnen heeft is hij in staat proactief maatregelen te nemen.
Indien u geinteresseerd in nadere informatie over de oplossing, stel uw vraag via ons  contactformulier.