2Staff


 

Multifunctionele intercom voor toegang en video

De IDIS 2MP video-intercom (DC-I6212WRX) is de eerste NEMA 4X-, IK10- en IP66-geclassificeerde vandalismebestendige en waterdichte video-intercom. De nieuwste IDIS video-intercom is van cruciaal belang voor de veiligheid en beveiliging bij de ingangen van gebouwen. Hij ondersteunt toegangsbeheer, verbeterd bezoekersbeheer en face-to-face interactie en biedt essentiële video- en audiobewijzen bij een incident.

De 2 MP fisheye-camera legt met een groothoekbeeld heldere beelden vast van gebeurtenissen die plaatsvinden voor ingangen. De intercom biedt gelijktijdige high-definition video- en tweerichtingsaudiocommunicatie die essentieel forensisch bewijs levert in het geval van
inbraak, vandalisme of andere incidenten. De DC-I6212WRX profiteert van probleemloze plug-and-play installatie en configuratie en wordt geleverd met een indrukwekkend menu met praktische en toch betaalbare functies die geschikt zijn voor gevarieerde omgevingen. Gebruikers kunnen naadloze communicatie mogelijk maken met behulp van een keuze aan opties, waaronder het volledig kosten- en licentievrije IDIS Center, de gratis mobiele app, de Solution Suite VMS of VoIP-handsets bij de receptie. Functies zijn onder meer het beantwoorden van oproepen, het controleren van video en audio en het weigeren of verlenen van toegang.

Meer informatie is te vinden in de brochure.

Het bericht Multifunctionele intercom voor toegang en video verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl