2Staff

 

2Staff360® Vulnerability Scanning

Webapplicatie scanning


Al uw webapplicaties zijn optimaal beveiligd door de geavanceerde beveiliging van 2Staff360®. Er wordt door het Guardian360 platform constant gescand op kwetsbaarheden in uw webapplicatie, webserver, databaseserver en andere systemen. Hiermee heeft u aanzienlijk minder kans op diefstal van uw bedrijfskritische data en downtime.
Meer informatie vindt u hier: Al uw webapplicaties zijn optimaal beveiligd

Network security scanning


Met de Network security scanning van 2Staff360® worden er 8 network scanners in uw netwerk geplaatst om op zoek te gaan naar kwetsbaarheden in- en om uw netwerk. Het is mogelijk dat er ondanks alle vormen van beveiliging en scanning toch een ongewenst persoon het netwerk binnen dringt. Wanneer dit gebeurt slaat de 2Staff360 Canary een stil alarm.
Meer informatie vindt u hier: Netwerk Security Scanner: Scan continu met 8 scanners

Automatisch pentesten


Dankzij onze geavanceerde penetration testing tools bootsen wij een aanval na om te zien waar beveiliging achterloopt of nog beter kan. Heldere aanbevelingen zijn het resultaat. En als het kritiek en urgent is voeren wij de beveiliging direct op, dag en nacht.
Meer informatie vindt u hier: Automatisch pentesten

Security audits en compliance


Het organiseren van goede informatiebeveiliging is niet eenvoudig en brengt veel werk met zich mee. De network audits van 2Staff360®  laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende normen op het gebied van informatiebeveiliging.
Meer informatie vindt u hier: Compliant aan de wet- en regelgeving

Hacker Alert


De 2Staff360® Canary Hacker Alert is als een bewegingssensor in uw netwerk. Wanneer iemand een netwerkscan uitvoert wordt dit direct opgemerkt. Daarnaast zijn er nog verscheidene manieren waarop wij hackers betrappen die wij omwille van de veiligheid niet vrijgeven.
Meer informatie vindt u hier: 2Staff360® Canary Hacker Alert
Onze klanten
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl