2Staff


 

Neem contact met ons op

Bescherm u tegen hackers en stateactors

Securebydesign

Bescherm u tegen hackers en stateactors

Ons team beschermt samen met u uw Assets via ons EdgeSB Secure By Design Architectuur principe? We helpen u graag op weg met de juiste Architecten!

De technologie heeft gevolgen voor ondernemingen en de economie als geheel.
IDC voorspelt dat tegen 2023 52% van het mondiale BBP zal worden aangedreven door "digitaal getransformeerde" ondernemingen; en dat tegen 2024 51% van de IT-budgetten bestemd zal zijn voor digitale #innovatie en #digitaltransformatie via #2Staff

IDC-voorzitter Crawford Del Prete beschreef de "snelle vijf" grote trends van de huidige digitale economie welke aansluiten bij de SecureByDesign Architectuur oplossingen van 2Staff Masters in Security Operations:

1. AI is overal en de technologieën worden in steeds meer producten verwerkt.
2. Iedereen is een ontwikkelaar, met meer mensen die applicaties kunnen maken en er worden tegenwoordig meer applicaties dan ooit gemaakt.
3. De cloud wordt niet langer gezien als een locatie, maar eerder als een platform met edge devices en dat beheerd moet worden.
4. Vertrouwen omvat nu meer dan alleen beveiliging.
5. Klanten willen met u samenwerken om zo snel mogelijk geautomatiseerde oplossingen te creëren.

Bovenstaande uitspraken sluiten aan bij onze strategie en Beleid voor 2021-2025:

1. #ArtificialIntelligence AI is overal en de technologieën worden in steeds meer onze #SecureByDesign oplossingen verwerkt.

2. Iedereen is een ontwikkelaar, met meer mensen die Controls zullen implementeren als bijdrage aan de KPI's van hun dagelijkse werkzaamheden. Er worden tegenwoordig meer "Control" applicaties gemaakt dan ooit gemaakt. Externe partijen zullen tot met minimum worden beperkt en met onze Architectuur oplossing de Cost of Ownership (#COO) van alle IT investeringen met 70% worden verlaagd.

3. De cloud wordt niet langer gezien als een locatie, maar eerder als een platform met lokale en remote EdgeSB devices welke op afstand beheerd zullen worden

4. Vertrouwen omvat nu meer dan alleen beveiliging. Vertrouwen is Secure By Design #SecureByDesign

5. Klanten willen met de Architecten van 2Staff Masters in Security samenwerken om zo snel mogelijk onze geautomatiseerde secure By Design modulaire oplossingen bij de klant zelf te creëren.

De gebruikelijke opmerking dat "data de nieuwe olie is", afkeurend, zei hij: "Data zullen niet langer als 'olie' worden gezien, maar als water. Het is essentieel voor het leven, maar moet in het nieuwe normaal altijd toegankelijk en altijd schoon zijn."

- Toegankelijk vullen we graag in met 24/7 99,99999% beschikbaarheid.

- Schoon vullen we graag in met de onmogelijkheid om #Ransomware en #malware te plaatsen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een Pilot bij u op locatie.
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl