2Staff

 

Neem contact met ons op

Europese privacyverordening 2018

Europese privacyverordening 2018

De nieuwe Europese privacyverordening (Algemene Verordening Gegevensbescherming – hierna AVG) geldt vanaf 25 mei 2016. Alle organisaties in de publieke en private sector worden geacht om vanaf die datum hun bedrijfsvoering met de AVG in overeenstemming te brengen en krijgen daarvoor tot 25 mei 2018 de tijd. Daarna mag iedereen organisaties op de naleving van de AVG aanspreken en spelen de boeterisico’s tot 20 miljoen euro of maximaal 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Wat betekent dit voor u?

Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Wet Basisregistratie Personen vervallen.

De AVG is voortaan de wet is die de bescherming van persoonsgegevens regelt.

Voldoen aan de Europese privacyverordening is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn allerlei aspecten waar goed over moet worden nagedacht en waarbij de juiste keuzes moeten worden gemaakt. Hou er ook rekening mee dat samenwerkingsregelingen, zoals inkoopcontracten of deelname in een gezamenlijk dienstenplatform, aanpassingen behoeven. Dit soort trajecten nemen over het algemeen veel tijd in beslag.
Vele organisaties maken zich zorgen of de bedrijfsvoering wel in overeenstemming is met de AVG

Kortom: de komende twee jaar heeft u hard nodig. Begin vandaag nog en informeer hoe u het beste overschakelt op de AVG via info@2staff.nl  of neem hier contact op.
Direct een specialist spreken: 06-57157185


Wij garanderen uw informatie veiligheid conform de AVG  Quick AVG Scan. In 2 dagen weet u waar u staat en heeft u een overzicht of uw bedrijfsvoering wel in overeenstemming is met de AVG Kijk hier ovoor onze Contactgegevens.

Terug naar:Wet en regelgeving

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl