2Staff

"Gratis Website Scan"
test uw website op datalekken
Gratis Webscan

"Masters in Security Operations"
Informatiebeveiligingsvraagstuk?
Wet en regelgeving

"Masters in Security Operations" 
De Mens is de belangrijkste factor!
Security Awareness

Marcel Reugebrink
06 571 571 85

Neem contact met ons op

2Staff Security

Algemeen
Nederland is door de hoge internetdichtheid kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Door een combinatie van onderschatting, gebrek aan kennis en onwil realiseren bedrijven zich vaak onvoldoende welke gevolgen en schade een eventuele cyberaanval kan hebben voor hun organisatie. Geschat wordt dat de schadelijke gevolgen van Cybercriminaliteit de Nederlandse economie jaarlijks ca. 8.8 miljard euro bedragen. We lijken echter immuun te zijn geworden voor de gevaren van cybercriminaliteit. We horen het nieuws aan dat er weer ergens een organisatie is aangevallen, maar vervolgens doen we niets met deze waarschuwingen.
(Informatie)beveiligingsbeleid
Informatiebeveiliging is een actueel onderwerp. Elke dag hoor je wel in de media bericht over onderwerpen zoals botnets, het aftappen van informatie door (buitenlandse) overheden, DDOS aanvallen op banken, onderwijsinstellingen, virussen die ervoor zorgen dat geld van de rekening wordt afgeschreven, spam etc. Het is duidelijk dat er meer aandacht hieraan moet worden besteed en de maatregelen hiertegen in kaart moeten worden gebracht! ( link naar media )

Wilt u weten hoe? Klik hier

Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken!
''Voor hackers is het relatief eenvoudig om in te breken wanneer software niet up-to-date is. Misbruik kan verstrekkende gevolgen hebben voor de betrouwbaarheid, vertrouwelijkheid en integriteit van het hele systeem.'' Bijna 20% van de websystemen is door het gebruik van verouderde software onvoldoende beveiligd. Soms is de software zelfs zo verouderd, dat hier helemaal geen updates meer voor worden ontwikkeld! Helaas komt dit nog in elke sector voor.

Het up-to-date houden van de software is slechts één van de mogelijkheden om de kans zo klein mogelijk te maken dat cybercriminelen binnen uw netwerk kunnen komen. De vraag is niet of, maar wanneer je gehacked worden. Wil je als organisatie dit voorkomen en een oplossing hiervoor hebben?

2Staff heeft de oplossing! laat uw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op:  Klik hier


Voor een overzicht van al onze diensten wat betreft security: Klik hier

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl