2Staff


 

Neem contact met ons op

Security Awareness

Intro bij opkomst van de SecurityAwarenessGame

Security awareness Game

Onze partner Delta Industries realiseert sinds 1987 innovatieve achtbanen voor pretparken over de hele wereld. Vandaag werd het bedrijf geconfronteerd met een hack. Zeer gevoelige data is al op 1 juni op straat komen te liggen.
De pers staat al voor de deur en Hans, de directeur, moet ze over een half uur te woord staan. Aan jou en je team de taak uit te zoeken wie hier verantwoordelijk voor is, wat het motief was en hoe het is gebeurd. De reputatie van Delta Industries staat op het spel! Claire, Peter, William en José zijn samen met Hans de verdachten. Ze zijn vol ongeloof dat zoiets bij Delta heeft kunnen gebeuren, maar ook dat juist zij verdacht zijn. Sommige werken er al jaren. De IT-afdeling heeft toch alles beveiligd en alle medewerkers zijn toch te vertrouwen?

Het spel bevat afwisselende aanwijzingen die jij met je team moet analyseren en verwerken. Je speelt met je team tegen andere teams. Gedurende het spel zie je op het scorebord hoe je team het doet, maar ook hoe de concurrentie het doet. Vind binnen de 30 minuten de juiste aanwijzingen, wijs de juiste dader, motief en middel aan en je wint het spel. Het is dus samen winnen of samen verliezen... Met de security awareness game beleef je de spanning van een echt datalek samen met je collega's. Net als bij een echt datalek, dien je bij dit spel samen met je team antwoorden vinden en aanwijzingen verwerken om binnen 30 minuten het lek op te sporen.

Deze sessie wordt veelal ingezet in een setting van 50 personen of meer als onderdeel van een personeelsbijeenkomst.
Om de dader samen op te sporen strijden tegeijkertijd meerdere teams in sets van 5 personen naar de titel van "Security Analyst"

Neem contact met ons op

Direct informatie aanvragen: contact

Ga terug:

Contact

Duwboot 18
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl