2Staff


 

Neem contact met ons op

Situation room: de ransomeware virus uitbraak

Schermvoorbeeld

Situation room: de ransomeware virus uitbraak

De Situationroom duurt 1,5 uur en is echt bedoeld voor managers of directeuren die verantwoordelijk zijn voor het bedrijf. Ze komen namelijk in de situatie dat het voortbestaan van hun bedrijf niet meer zeker is.

Situation room: de ransomeware virus uitbraak

Ben jij voorbereid als het echt misgaat?

Verwarring en chaos dreigen zich te verspreiden in de nasleep van een crisis. Iemand vraagt "wat gaan we doen?" en alle ogen in de kamer zijn op jullie team gericht. De game biedt een uitzonderlijke kans om te ervaren hoe cruciale communicatie, besluitvorming, crisisbeheer en kritisch denken samen komen.

The situation
Het is 10:00 en er staat in je agenda een crisistraining waar je heen moet. Voordat je de kamer binnenkomt hoor je de stemmen al uit de kamer komen. Het lijkt wel of de crisis al is begonnen, denk je. Als je de deur open doet zitten je collega's al aan tafel, maar zie je dat de vergadertafel "virtueel" is vergroot. Daar zitten andere druk in overleg.

Ineens kijken ze allemaal naar jou! Terwijl je gaat zitten wordt de situatie uitgelegd. "We zijn gehackt, al onze computers en servers zijn besmet met het ransomeware virus . Niks doet het meer. Gelukkig kunnen we nog wel via deze skype verbinding de crisis managen.

Op de tafel ligt een iPad. Daarop worden allerlei keuzes en dilemma's gesteld waar jij met je team kundig mee om moeten gaan. Gaat het jullie lukken om zonder verlies van imago en beurswaarde door de crisis te komen?

Prijs
De all-in klantprijs inclusief trainer: op aanvraag 

Nodig om als bedrijf deel te kunnen nemen:

Vergaderkamer met vergader opstelling
TV met geluid
Wifi
1 iPad Pro 12” (te huur voor 40,-)
Laptop voor spelleider (browser)
Doelgroep
Managers
Directeuren
Crisis coördinatoren
Ciso’s

Neem contact met ons op

Direct informatie aanvragen: contact

ga terug

Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl