2Staff


 

Neem contact met ons op

Zero Trust Network Access (ZTNA).

Zero Trust Network Access (ZTNA).

Zero Trust Network Access (ZTNA).

Sinds enige tijd hebben we de mogelijkheid de klanten te koppelen aan ons Silver Bullet platform met zero trust-mogelijkheden die de externe toegang tot bedrijfstoepassingen beveiligen.

Er wordt steeds meer op afstand gewerkt en we zien dat de traditionele buitengrenzen van bedrijven zijn verdwenen. De SilverBullet biedt een krachtige ZTNA-oplossing die werkt op iedere infrastructuur, op ieder apparaat en met iedere applicatie op het bedrijfsnetwerk. De Zero Trust-oplossing Silver Bullet biedt veilige, betrouwbare en snelle toegang tot toepassingen in de cloud of on-premise, met ieder apparaat en vanaf iedere locatie.

Lees goed:  met ieder apparaat en vanaf iedere locatie

Deze ZTNA-oplossing minimaliseert de beveiligingsrisico’s van traditionele remote access-technieken, door ervoor te zorgen dat alleen de juiste persoon, met het juiste apparaat en met de juiste rechten toegang heeft tot bedrijfstoepassingen en -data.
De SilverBullet oplossing is per direct beschikbaar voor organisaties van iedere grootte. Toegang op afstand moderniseren op het Nieuwe Normaal Netwerk (TripleN)  

We kunnen uw remote access moderniseren en zo beveiligings- en toegangsbeleid af dwingen in uw hele organisatie, voor naadloze connectiviteit zonder impact op de productiviteit.
Tevens zorgen we voor een goede audit trail zodat de compliance officers in 1 oogopslag de toegangsregulatie (conform ISO-27001) als bewijsmateriaal tot hun beschikking hebben.

Meer info: Neem snel contact met ons op.

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl