2Staff

"Gratis Website Scan"
test uw website op datalekken
Gratis Webscan

"Masters in Security Operations"
Informatiebeveiligingsvraagstuk?
Wet en regelgeving

"Masters in Security Operations" 
De Mens is de belangrijkste factor!
Security Awareness

Ziekenhuizen, Zorginstellingen, GGD’s

De beveiliging van Elektronische Patienten Dossiers (EPD’s), m.b.v. bijvoorbeeld een EPD scan, en het beschermen van patiëntgegevens zijn bittere noodzaak binnen een steeds verdere digitalisering van het zorgstelsel. 2Staff kijkt via ons Cloud Kanarie Team constant over uw schouder mee en zorgt ervoor dat uw medewerkers gewoon data intern met elkaar kunnen delen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid. U hoeft zelf niets in te richten of aan te schaffen en u kunt per maand opzeggen dus geen lange termijn verplichtingen.

Met het 2Staff Cloud Kanarie Team voldoen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en GGD’s bovendien aan de richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligen van EPD’s en geniet u van optimale informatiebeveiliging in de zorg.

Meer informatie over hoe ons Cloud Kanarie Team u op afstand kan helpen?

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

2Staff Masters in Security Operations, de Informatiebeveiligers voor Ziekenhuizen, Zorginstellingen, GGD’s

Interim Security Specialist nodig? Wij leveren direct een Interm CISO, Interim ISO of Interim Dataprotection Officer bij u op lokatie.
We worden meestal betrokken bij het voorbereiden van een vaste aanstelling maar u kunt ook de vaste aanstelling vervangen voor een ondersteunende rol via ons "managed CISO" of  "managed Privacy Officer" as a Service model.. Zo koopt u op tegen lagere kosten van de vaste kracht 1 van de bovenstaande specialisten in.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Mobile Device Security

Mobiele devices zijn niet meer weg te denken in een werkomgeving. Uw medewerkers verwachten dat zij hun taken kunnen uitvoeren op ieder moment en elk device.
Dit betekent dat uw (klant)informatie op deze devices beschikbaar is. Naast voordelen brengt dit ook risico's met zich mee. Wij kunnen u hierin adviseren.
Meer detail informatie: Klik hier

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met Mobile Security?

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Data Encryptie als heilige graal

Sinds de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) heeft iedereen het over Data Encryptie als heilige graal. Tenminste als het om de bescherming van data aan komt.
Toch blijkt uit de gegevens van onder andere Autoriteit Persoonsgegevens dat veel bedrijven terughouden zijn met de implementatie.
Dit komt doordat medewerkers encryptie steeds handmatig aan moeten zetten. Hierdoor dus bang zijn niet meer bij hun data te kunnen komen. Ook denken ze dat het lastig is met het delen van data en nog meer mythes. Dus heeft 2Staff Masters in Security Operations een product dat de inhoud automatisch versleutelt zodra het is gemaakt!.
Meer detail informatie: Klik hier

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met Data Encryptie?

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier
Onze klanten
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl