2Staff

Privacy Management Ondersteuning
AVG SPEEDSESSIE
Meer info

Privacy Management Ondersteuning
AVG SPEEDSESSIE
Meer info

Privacy Management Ondersteuning 
AVG Speedsessie 
Meer info

Ziekenhuizen, Zorginstellingen, GGD’s

De Masters in Security Operations, de Informatiebeveiligers voor Ziekenhuizen, Zorginstellingen, GGD’s

Ziekenhuizen, Zorginstellingen, GGD’s en een ervaren Interim Security Specialist nodig?
Wij leveren binnen 24 uur een informatiebeveiligingspecialist (Interm CISO, Interim ISO of Interim Dataprotection Officer) bij u op lokatie.
We worden meestal betrokken bij het voorbereiden van een vaste aanstelling maar u kunt ook de vaste aanstelling vervangen voor een ondersteunende rol via ons "managed CISO" of  "managed Privacy Officer" as a Service model..
Zo koopt u op tegen lagere kosten van de vaste kracht 1 van de bovenstaande specialisten in.
Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier

De beveiliging van Elektronische Patienten Dossiers (EPD’s), m.b.v. bijvoorbeeld een EPD scan, en het beschermen van patiëntgegevens zijn bittere noodzaak binnen een steeds verdere digitalisering van het zorgstelsel.
Met de Masters in Security Operations Oplossingen voldoen zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en GGD’s bovendien aan de richtlijnen die de overheid stelt aan het beveiligen van EPD’s en geniet u van optimale informatiebeveiliging in de zorg.

Mobile Device Security

Mobiele devices zijn niet meer weg te denken in een werkomgeving. Uw medewerkers verwachten dat zij hun taken kunnen uitvoeren op ieder moment en elk device.
Dit betekent dat uw (klant)informatie op deze devices beschikbaar is. Naast voordelen brengt dit ook risico's met zich mee. Wij kunnen u hierin samen met onze ervaren professionals adviseren.

Databeveiliging als heilige graal

Sinds de wet bescherming persoonsgegevens (WBP) heeft iedereen het over Databeveiliging als heilige graal. Tenminste als het om de bescherming van data aan komt.
Toch blijkt uit de gegevens van onder andere Autoriteit Persoonsgegevens dat veel bedrijven terughouden zijn met de implementatie.
Dit komt doordat medewerkers encryptie steeds handmatig aan moeten zetten. Hierdoor dus bang zijn niet meer bij hun data te kunnen komen. Ook denken ze dat het lastig is met het delen van data en nog meer mythes. Dus hebben de Masters in Security Operations een product dat de inhoud automatisch versleutelt zodra het is gemaakt!.

Meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met privacy en data beveiliging?

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op via ons contactformulier
Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl