2Staff

 

Neem contact met ons op

Identitymanagement

Doordat wij voor Identitymanagement een gefaseerde aanpak en implementatie hanteren, kunnen wij voor onze opdrachtgevers binnen de gewenste termijn op het gebied van Identitymanagement altijd resultaat realiseren. Op basis van de gegevens in het personeelssysteem zorgen wij voor het gehele user account- en autorisatiebeheer in de "Active Directory" (of vergelijkbaar) en aangrenzende systemen. Identitymanagement goed opzetten is een vak op zich en onze specialisten met jaren lange ervaring op Identitymanagement komen graag vrijblijvend langs.

Identity- en Accesmanagement (IAM) Consultants.
2Staff heeft IAM Consultants beschikbaar die al jarenlange ervaring hebben opgedaan met IAM.
Door het begeleiden en participeren in projecten hierover is gedegen kennis opgebouwd en zijn we in staat om u en uw organisatie goed te adviseren ten aanzien het opzetten, organiseren en inrichten van uw Identity- en Accesmanagement (IAM). De kritische succesfactor voor een Identity & Access management (IAM) project is om allereerst vast te stellen wat de meerwaarde is van een IAM voorziening voor de organisatie. Deze simpele “Waarom” vraag wordt nooit gesteld en hierdoor realiseert men ook geen draagvlak bij de business.

De onderwerpen waarbij wij u kunnen ondersteunen op Identity en Access Management (IAM) zijn:
• Belang van Naamgevingsconventie
• Het belang van uitrollen en beheren van accounts
• Hoe kunnen toegangsrechten worden gebruikt en gekoppeld aan bevoegdheden?
• Hoe om te gaan met groepsaccounts?
• Voldoen aan huidige beveiligingseisen en wetgeving
• Behoefte aan ontdubbelen (dubbele accounts)

Wilt u aantoonbaar maken voor uw klanten en/of de Accountant dat informatie adequaat is beveiligd en afgeschermd zodat er geen onbevoegd gebruik van gegevens kan worden gemaakt en inzage mogelijk is? Neem dan direct contact met ons op via ons contact-formulier of bel geheel vrijblijvend naar: 030- 600 5000

Lees verder bij onze One Day Security Officer optie door middel van op onderstaande link te klikken.
One Day Security Officer™

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl