2Staff

 

Neem contact met ons op

One Day Security Privacy Officer™

Informatiebeveiliging is een cyclisch proces in uw organisatie dat data risico’s in kaart brengt en passende maatregelen definieert om de continuïteit van uw organisatie kosteneffectief te borgen. Data is namelijk één van uw belangrijkste grondstoffen geworden en wij helpen u dat kosten effectief te beschermen. Informatiebeveiliging kan best complex worden als je bedenkt dat er wetgeving is voor verschillende data typen. Denk maar aan de verplichte bescherming van privacy gevoelige informatie, telefoongesprekken, email, koersgevoelige financiële data en/of medische gegevens.

We bieden full time Security - Privacy Officers (CISO ISO DPO) of u heeft de mogelijkheid deze Security - Privacy Officers (CISO ISO DPO) parttime in te huren.  

One Day Security Privacy Officer™

Security Management (de proceskant) vergt vaak veel papierwerk en brengt hoge kosten met zich mee.
Wij brengen dat graag voor u onder in een geautomatiseerde oplossing in combinatie met een Part-time One Day Security Privacy Officer™ om u zo te ontlasten.
De privacywetgeving in Nederland verplicht u om op korte termijn een privacy Officer aan te stellen en onze One Day Security Privacy Officer™ kan voor u deze rol vervullen. Onze One Day Security Privacy Officer™  oplossing biedt bedrijven een werkend Information Security Management Systeem (ISMS) gecombineerd met ruime persoonlijke Security en Privacy ervaring .U kunt ervoor kiezen een One Day Security Privacy Officer™ werkzaamheden voor u te laten verrichten om dit proces op te zetten en in stand te houden inclusief een aan u toegewezen licentie van de risico-analyse-software zonder extra kosten. Zowel intern als extern wordt uw IT beveiliging op een hoger plan gebracht en kunt u zich laten certificeren op gebied van informatiebeveiliging door een onafhankelijke partij.

Information Security Management en Privacy Systeem (ISMPS) 
Wij bieden onze klanten een Information Security Management Privacy Systeem (ISMPS) met daarin een beveiligingsbeleid, een register van databronnen, een register van beveiliging incidenten, een jaarplanning, een data risico methodiek, project beoordelingen op beveiliging en periodiek overleg. Eea sluit ook nauw aan op uw ISO-27001 proces.

Binnen ons Information Security Management Systeem (ISMS) nemen wij via de One Day Security Privacy Officer™ ook een coördinerende rol bij eventuele beveiligingsincidenten, zoals bijvoorbeeld data recovery en fraude onderzoek.
2Staff staat er bekend om in vertrouwen en adequaat voor een eerlijke prijs uw bedrijf te kunnen helpen. Neem snel contact met ons op.  

Voor wie geschikt?
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die gecertificeerd willen worden op gebied van 1 van de standaarden van informatiebeveiliging en dit nog organisatorisch moet opzetten en/of formaliseren.
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die niet gecertificeerd willen worden maar toch hun Information Security Management via ons Information Security Management Systeem (ISMS) op orde willen brengen
Voor kleine en middelgrote ondernemingen die met One Day Security Privacy Officer™ oplossing willen voldoen aan komende wettelijke verplichtingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen en uw vraag te stellen. 

 

Security Operations Management (technische oplossing)

2Staff Masters in Security Operations heeft ruime ervaring met Security Operations Management om zo uw organisatie naast procedureel technisch more secure te maken. In diverse SOC'S in Nederland hebben wij een bijdrage geleverd aan de opzet van total security concepten. Meer weten hoe wij u remote kunnen helpen? Zie Security As A Service

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl