2Staff


 

2Staff360®: Security As A Service

2Staff360®: Het Centrale Nederlandse Cloud Security Platform. Wapen u tegen cybercrime met 2Staff360® Security Monitoring van2Staff

De beveiliging van uw bedrijfssystemen en -gegevens is nog nooit zo actueel geweest als nu! Bovendien dient u te voldoen aan allerlei nieuwe en strenge wet- en regelgevingen, zoals de Meldplicht Datalekken. In 2018 zal er een strengere Europese regelgeving van kracht gaan, de General Data Protection Regulation (GDPR).

De constante dreiging van cybercrime vraagt om de combinatie van daadkrachtige software én ervaren security experts met verstand van zaken. In 2Staff360® Security Monitoring brengt 2Staff beide componenten samen in een beproefde cloudoplossing waardoor geavanceerde Security Monitoring bereikbaar en betaalbaar is voor zowel grote als kleine organisaties. Met behulp van deze dienst zijn we in staat om op afstand de beveiliging van uw ICT-infrastructuur continu te controleren en te bewaken. Bij een verdachte situatie slaan we direct alarm en komen we in actie.

De wereld van hackers en penetration testers is een snel veranderende wereld. Hackers evolueren in de manier van aanvallen en lijken dagelijks nieuwe manieren te vinden om een computersysteem te kraken. De vraag rondom computerbeveiliging verandert snel van “ben ik veilig” naar “ben ik nog veilig”. Onze filosofie is dus dat een voortdurende test nodig is om te garanderen dat u nog veilig bent. Praktisch bekeken is het nodig om periodiek te controleren en deze controles te vergelijken. Hierdoor kunt u direct zien of de veiligheid van uw systeem is toegenomen.

De voordelen van ons Centrale Nederlandse Cloud Security Platform als uw managed service:
– Bewezen methodologie
– Zekerheid dat u beveiligd bent tegen de nieuwste kwetsbaarheden
– Regelmatige rapportering van bevindingen
– Langetermijn planning op basis van risico-analyse
– Ondersteuning bij het oplossen van bevindingen (optioneel) 

Proactief en preventief

Met 2Staff360® Security Monitoring komt 2Staff proactief en preventief in het geweer tegen cybercrime. Het Security Operations Center (SOC) van 2Staff – bemand door security specialisten pur sang – staat continu in verbinding met de netwerken, systemen, applicaties en data van opdrachtgevers. Speciale collectoren verzamelen en versturen informatie 24/7 naar het Security Intelligence Platform. Deze geavanceerde SIEM oplossing heeft verbinding met een wereldwijd open platform waarin alle corrupte IP adressen, nieuwe virus uitbraken en bedreigingen gemeld worden. Wereldwijde Enterprise technologie dus, nu bereikbaar voor groot MKB in Nederland!

2Staff360® Security Monitoring ondersteunt u bij:

•het voldoen aan ISO 27001;
•het voldoen aan NEN normering;
•het voldoen aan SOX, PCI en BIG normeringen;
•het voldoen aan de Meldplicht Datalekken;
•Integer en transparant zaken kunnen doen;
•het verhogen van de continuïteit en beschikbaarheid van de ICT omgeving;
•het verminderen van risico’s op imagoschade door bijvoorbeeld een virusuitbraak.

Voordelen 2Staff360® Security Monitoring

•Gebaseerd op toonaangevende vulnerability Scanners;
•Oplossing draait 24/7 in de cloud;
•Razendsnelle opsporing & detectie van bedreigingen.
•Flexibele abonnementen: upgraden of downgraden volgens uw wensen (keuze uit Goud, Zilver en Brons);
•Betaalbaar en toegankelijk voor het MKB: zowel dure software als schaarse expertise.

Lees meer

Scan uw eigen Website zonder kosten

Klantcase

Marcel Reugebrink, Algemeen Directeur 2Staff: " Ons securityplatform scant de websites van onze klanten iedere dag en hun netwerken zelfs ieder uur. Zowel van buitenaf, maar zeker ook van binnenuit. Wij merken namelijk dat het gevaar steeds meer van binnenuit komt, dan van buitenaf. Denk aan het gebruik van zwakke wachtwoorden, medewerkers die op phishingmails klikken, malafide websites, besmette USB-sticks etc. Je dient als onderneming zowel binnen als buiten de boel op orde te hebben. Hackers scannen namelijk ook continu op kwetsbaarheden, ze struinen het internet af op zoek naar zwakke plekken in de beveiliging van webapplicaties en netwerken. Gelukkig houdt ons securityplatform altijd de wacht."

De Klant aan het woord: "Dat we ons bewust zijn geworden van het belang van databeveiliging is ontstaan vanuit verschillende invalshoeken. Via onze relaties en eindgebruikers, waar de vraag naar vertrouwelijke omgang van gegevens groeit. Aan de andere kant neemt, door de digitalisering van de maatschappij, de groei van cybercrime razendsnel toe. Ook neemt de media-aandacht rondom het beveiligingsaspect een behoorlijke vlucht, bijvoorbeeld door de Meldplicht datalekken en een aantal recente voorvallen, waarbij veel gevoelige gegevens op straat zijn komen te liggen. Digitaal en online ondernemen groeit, dus inherent ook het aantal hackers en datalekken. Verantwoord ondernemen zit in ons DNA, dus ook binnen deze discipline voelen we ons verplicht onze verantwoordelijkheid te nemen door het inzetten van het 2Staff360®  Securityplatform."

Meer informatie over hoe ons Security Team u op afstand kan helpen?

Wilt u de dienstencatalogus ontvangen? Neem gerust contact op via ons contactformulier

Direct een specialist spreken op zijn mobiel: 06 571 571 85

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl