2Staff


 

Neem contact met ons op

olie- en gassector - diensten

Wie wij zijn

Onze Nederlandse ICS Oil & Gas Alliantie te 's-Hertogenbosch bestaat uit een netwerk van professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van IT- en OT (Security) Architectuur in de olie- en gassector. Zij verlenen hun diensten aan een breed scala van Internationale ondernemingen: onafhankelijke exploratie- en productiebedrijven, faciliterende bedrijven, zelfstandige raffinagebedrijven, grote geïntegreerde oliemaatschappijen en staatsoliebedrijven. Wij adviseren tevens specifiek  inzake de vereisten van de NIS (netwerk en Informatiesystemen) Directive Artikel 52 voor aanbieders van essentiële diensten.

Onze aanpak secure by design

Onze ervaren netwerk van professionals zijn uitstekend toegerust om  op markttrends te anticiperen, de effecten daarvan te beoordelen en cliënten te helpen hun IT Architectuur zo Cyberveilig, kostenefficiënt en duurzaam  mogelijk te runnen.

Hiervoor zetten wij de  Tripledefence.com  strategie in om u zo snel mogelijk cyberveilig te maken (binnen 3 maanden!) 

Dankzij de globale inzet van onze professionals beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats en op het juiste moment, om zo onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn.
Onze diepgaande sectorspecifieke focus betekent dat wij bedrijven in de olie- en gasindustrie kunnen helpen op korte termijn hun IT-Architectuur doelstellingen te kunnen behalen.

Onze positie als de nummer 1 in uw sector

Wij zijn het grootste IT Security netwerk, gemeten naar aantal  IT opdrachtgevers in de olie- en gasindustrie.
Wij bedienen de grootste wereldwijde olie- en gasmaatschappijen welke hun belangrijke lokaties in Nederland hebben gevestigd.
Wij hebben een gevestigd netwerk van IT professionals die worden ondersteund door ons kantoor in 's-Hertogenbosch 

Architectuur en Netwerksecurity voor zowel IT als OT

Ons netwerk van professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van IT Architectuur in de olie- en gassector dragen bij  voor zowel de IT- als OT-werelden.  Door IT-netwerken te combineren met het ‘Defense in Depth’ OT-securityconcepten voldoen wij  aan specifieke klantbehoeften.

Wilt u meer weten over onze baanbrekende beveiligingsoplossingen?

We helpen u graag op weg door inzet van 1 van onze Dutch Marshalls zijnde Smart Solution Architecten welke met u vrijblijvend de vele mogelijkheden zal bespreken. 
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl