2Staff


 

Neem contact met ons op

Secure By Design platform

EdgeSB IoT

Ons IoT-platform (Edge SB)

2Staff is onderdeel van het IoT Partner Ecosysteem

2Staff Masters in Security Operations is een gespecialiseerde leverancier van IoT-oplossingen.
Ons revolutionair secure by Design IoT-platform (Edge SB) wordt erkend als een wereldleider in het leveren van een uitgebreid, MODULAIR volledig geïntegreerd, puur IoT-hardware- en softwareplatform van de edge tot elke bedrijfsapplicatie in alle branches, producten en apparaten.

Een platform dat meerdere systemen, applicaties, protocollen en 'dingen' integreert in een enkele operationele en beheergebruikersinterface, waardoor een naadloze brug wordt gecreëerd tussen databronnen en de beschikbaarheid van gegevens in realtime over meerdere platforms wordt beheerd voor up- en downstreamconsumptie en analyse. Dit op een geheel Secure By Design ontworpen omgeving.

Ons platform verbindt al uw apparaten met elke bedrijfsapplicatie op locatie of in de cloud. Ook al  uw oude niet-IP-gebaseerde apparaten (van 2-draads tot PLC) worden door middel van ons intelligente edge SB -gateway rechtstreeks bewaakt door onze IoT-Secure platform Manager.

We zijn technologie-agnostisch en gecombineerd met de mogelijkheid om verbinding te maken met alles in de Edge, kunnen we achteraf uw systemen embedden in uw bestaande infrastructuur, wat de weg vrijmaakt voor snelle digitalisering.

Dit betekent een snelle implementatie met weinig of geen verstoring van uw bedrijfsproces en het beperken van bedrijfsrisico's.
Retrofitting beperkt de initiële kosten van digitalisering en verhoogt de ROI van projecten aanzienlijk.
De toekomst van ons platform dekt uw bedrijf omdat het uw apparaten van dom naar slim en uiteindelijk naar intelligent brengt, met het vermogen om tegemoet te komen aan de snelle veranderingen die zullen plaatsvinden op edge- en enterprise-niveau.

Het is nog steeds uw Business, alleen beter en Secure By Design!

Let op: alles tegen zeer LAGE COO!

Meer informatie? Just call for info..
Contact

Duwboot 18
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl