2Staff

 

Neem contact met ons op

Workshop Privacy, Beveiligingsnormen en methodieken

Workshop Privacy, Beveiligingsnormen en methodieken

Doelgroep zijn medewerkers in de business (niet technisch) welke te maken hebben met een woud aan regels en opleggingen die kwa beleving de werkzaamheden belemmeren.

Het is op het moment binnen veel klanten een ‘hot topic’ waar veel medewerkers mee te maken hebben. Om hier op in te spelen richt de privacy workshop zich op dit onderwerp. Hierbij wordt er door een CISO/IB expert uitleg gegeven a.d.h.v. praktijk georiënteerde voorbeelden hoe hiermee om te gaan. Daarbij is samenwerking tussen de verschillende partijen belangrijk. Voor deze workshop worden om die reden vaak de collega’s van Informatiebeveiliging en Juridische zaken uitgenodigd.

De workshop wordt georganiseerd in twee blokken van 2 uur. Waarbij de totale groep in een ochtend en middaggroep wordt ingedeeld. Zo kunnen de deelnemers hun voorkeur planning in een drukke agenda. Beide blokken hanteren dezelfde onderwerpen en zal de structuur hetzelfde zijn. Hierbij streven de experts naar een goede mix van inhoud, presentatie en interactie.
Programma workshop (beide sessies zijn gelijk qua inhoud)
- Ochtendsessie: 10.00 – 12.00uur
- Middagsessie: 13.00 – 15.00uur

De workshop vind plaats op lokatie van uw bedrijf of door open inschrijving op de lokatie van 2Staff Masters in Security Operations te Houten.
Als u vragen heeft omtrent de workshop of de aankomende workshops in het 2Staff programma neem gerust contact met ons op.  contactformulier

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl