2Staff

 

Neem contact met ons op

Diensten rondom Risicobeperking

Risicobeperking en bewustwording hiervan: Welke risico’s bent u bereid te nemen als organisatie?
Weet wat er gebeurt met de continuïteit van uw onderneming als kritische data en/of uw klantengegevens op straat komen te liggen?

De juiste identiteit en autorisaties spelen dus ook een belangrijke rol in het beveiligen van uw netwerken. 

2Staff helpt in dit traject om risico's te identificeren en rekening te houden met compliancy-vraagstukken. Om vervolgens samen te bepalen welke maatregelen daarop aansluiten om zo optimaal mogelijk aan risico-beperking te voldoen.

Wij bieden hiervoor de volgende diensten:
(voor verdere toelichting van een dienst kunt u op de roze link klikken)

Pentest en kwetsbaarheden scan
Penetesten zijn een waardevolle aanvulling op de beveiliging van informatiesystemen. Resultaten van deze scan(s) moeten bruikbaar zijn om kwetsbaarheden efficiënt te verhelpen. Niet alle organisaties beschikken over gedetailleerde kennis om zelf een pentest uit te voeren en dit wordt dan ook vaak aan 2Staff masters in Security Operations uitbesteed. De opdrachtgever moet echter wel een aantal keuzes maken bij uitbesteding. Om die keuzes te kunnen maken is ook weer bepaalde kennis over pentests nodig. Klik op bovenstaande link voor een overzicht van onze testen.

Audit en Advies Diensten
Auditing is het controleren van een organisatie. Dit omvat het uitvoeren van een proces binnen een organisatie. Voor een overzicht van onze Auditdiensten klikt u op bovenstaande link.

Data Loss Prevention (DLP)
Discover, monitor, bescherm en beheer uw vertrouwelijke gegevens op alle plaatsen waar het door uw medewerkers wordt opgeslagen en gebruikt. Voor verdere toelichting over Data Loss Prevention klikt u op bovenstaande link.

Malware onderzoek
Onder Malware verstaan we allerlei soorten (voornamelijk) software die schade aanrichten op uw bedrijfscomputers en - smartphones. Denk aan virussen, wormen, trojans, spyware en adware. Tijdens een malware-onderzoek sporen onze gespecialiseerde rechercheurs alle malware op en verwijderen deze. Voor verdere toelichting over Malware onderzoek klikt u op bovenstaande link.

Nextgen Security-BYOD
Uit dit onderzoek blijkt dat maar liefst 82% van de werknemers een eigen smartphone gebruiken op de werkvloer. Ook privé laptops (73%), tablets (62%) en PC’s (52%) van werknemers worden ingezet voor werkdoeleinden. BYOD is een belangrijke ontwikkeling en vergt andere veligheidsmaatregelen dan in het verleden werden genomen. Het feit dat men vandaag de dag 24 uur per dag ‘connected’ wil zijn betekent ook dat de veiligheidsrisico’s voor u als organisatie exponentieel toenemen!

Wilt u direkt een specialist spreken? Bel 06 571 571 85

 

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl