2Staff


 

Neem contact met ons op

Triple Defense Strategie voor OT omgevingen

Triple Defense IRC Industrial Risk Control

ONTWERP EN TECHNIEK:
De strategie van Triple Defense IRC (Industrial Risk Control ) is ontworpen door ervaren informatiebeveiliging specialisten waardoor wij uw concepten kunnen omzetten in doordachte ontwerpen in 3 maanden tijd  klaar voor productie en uitvoering en dus databescherming. Wij bieden hiermee uw “maatwerk” voor uw informatiebeveiliging en datadefensie.
Deze dienst van conceptontwikkeling tot detailengineering, voor zowel bestaande assets als nieuwe projecten., kunnen we binnen 24 uur voor u opzetten.

A. Identificeer alle Assets: Identificeer de assets binnen het IIoT- systeem die moeten worden beschermd, zoals apparaten, gegevens, netwerken en infrastructuur.

B. Analyseer de Risico’s  en kwantificeer de bedreigingen bij alle Assets: Identificeer potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden die misbruik kunnen maken van de Assets. Dit kunnen externe bedreigingen zoals hackers zijn, maar ook interne bedreigingen zoals ongeautoriseerde toegang.

C. implementeer defensieve (security) controls : Implementeer Security controls en maatregelen om de geïdentificeerde risico's te beperken. Dit kan het volgende inhouden:
de implementatie van encryptie, toegangscontroles, Intrusion Detection en andere vele andere beveiligingsmechanismen.

Voorbeelden toepasbaarheid:

INSTRUMENTATIE, AUTOMATISERING & CONTROL:

Wij zijn gespecialiseerd in end-to-end automatisering en controle van productieprocessen, waardoor klanten hun assets veilig en efficiënt kunnen beheren. Dit omvat de integratie van verschillende onveilige  systemen zonder patchmogelijkheid tot een veilige werkomgeving.

BESCHERMING VAN PETROCHEMISCHE EN OLIE- / GAS PLANTS

Triple Defense biedt expertise in de bescherming van processen van petrochemische en olie- en gasfaciliteiten, waaronder pijpleidingen en drukhoudende componenten, kleppen en pompen. Ze zorgen voor een veilige levering van gegevens volgens de specificatie door middel van strikte secure by design beveiligings ontwerp processen en bijbehorende controls.

BESCHERMING VAN STRATEGISCHE INKOOP EN OPSLAG:

Wij helpen klanten met logistieke uitdagingen in de keten door een snelle en betrouwbare en veilige secure by design toegang te bieden tot reserveonderdelen en materialen, waardoor de bedrijfscontinuïteit wordt ondersteund.

ALGEMENE ADVIESDIENSTEN:

We bieden expertise op het gebied van identiteits- en toegangsbeheer, kwetsbaarheidsbeheer, risicobeheer en activa-integriteit, zero day-bescherming, en helpen klanten de hoogste vorm van cyberweerbaarheid te bereiken .


Bij interesse neem gerust Contact met ons op.

Terug naar Olie- en gassector

 

Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl