2Staff

 

Neem contact met ons op

Cyber security

Nederland is door de hoge internetdichtheid kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Door een combinatie van onderschatting, gebrek aan kennis en onwil realiseren bedrijven zich vaak onvoldoende welke gevolgen en schade een eventuele cyberaanval kan hebben voor hun organisatie. Geschat wordt dat de schadelijke gevolgen van Cybercriminaliteit de Nederlandse economie jaarlijks ca. 8.8 miljard euro bedragen. We lijken echter immuun te zijn geworden voor de gevaren van cybercriminaliteit. We horen het nieuws aan dat er weer ergens een organisatie is aangevallen, maar vervolgens doen we niets met deze waarschuwingen.

Voor een verdere toelichting over onderstaande diensten klikt u op de roze link.

Managed Services: Veilig in Cyberspace online
Beschikt uw organisatie niet over voldoende kennis en/of resources om uw bedrijfskritische assets optimaal te beveiligen? 2Staff Managed Internet Security Services biedt u maximale beveiliging voor een vaste prijs per maand!

Security Operations SOC Management
In de afgelopen 6 jaar hebben we meerdere voor Nederland belangrijke SOC's rond diverse Security information and event management (SIEM) systemen gebouwd.

SIEM security information and event management
Graag ontvang je als opdrachtgever advies en ondersteuning van je collega’s bij het gebruik van diverse SIEM tooling alleen die expertise is vaak niet voorhanden. 2Staff kan deze expertise bieden.

Security Operations Center (SOC)
Wanneer er een aanval wordt geconstateerd zal de samenwerking tussen de teams om de details van een aanval in real-time in kaartte brengen van crusiaal belang zijn. SOC helpt hierbij!

SCADA PLC Industrial Networks Beveiliging
We hebben drie verschillende cybersecurity rapporten doorgenomen over het hacken van kritieke infrastructuur. De inhoud varieert van kleine schotel satellietsystemen (VSAT) beinvloeden tot het overnemen van de volledige controle van industriële besturingssystemen. Klik op bovenstaande link voor verdere informatie over Scada PLC.

SAP (ERP) SECURITY STRATEGY  
Welke stappen onderneemt u bij de controle van uw ERP systeem?

 

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl