2Staff


 

Intelligente totaaloplossingen voor gebouwbeheer

Om de veiligheid, efficiëntie en het comfort in en om gebouwen te verhogen levert Bosch Energy and Building Solutions Nederland geïntegreerde en intelligente totaaloplossingen op gebied van veiligheid, beveiliging, communicatie, gebouwautomatisering en incidentmanagement. Deze zijn te zien op stand H.21 tijdens het FireSafety & Security Event.


De wereld verandert in een razendsnel tempo. Dat vraagt om een nieuwe kijk op dingen. Bosch zoekt samen met de opdrachtgever als partner naar toekomstbestendige en vernieuwende oplossingen binnen de domeinen safety, security en building automation. Het thema tijdens de beurs is dan ook: samen bouwen aan de toekomst! 
IoT en kunstmatige intelligentie zijn niet meer weg te denken uit de door Bosch geleverde oplossingen. Door data uit sensoren op een slimme manier in te zetten en te gebruiken, worden nieuwe functionaliteiten en toepassingen mogelijk gemaakt, om de veiligheid, efficiëntie en het comfort te optimaliseren. Hoe dat gaat wordt uitgebreid toegelicht op de stand, maar ook tijdens breakout-sessies op 10 april om 12:15u en op 11 april om 13:15u. Dan wordt het complete portfolio gepresenteerd, evenals de mogelijkheden daarvan.

Het bericht Intelligente totaaloplossingen voor gebouwbeheer verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl