2Staff


 

Gecertificeerde doormelding van brandalarmen

Nieuw bij M2M is de MX03-LTE-M-EN54. Deze brandalarmcommunicator. Dit mobiele apparaat zet het ESPA-protocol van de C-TEC-brandmeldcentrale om in een SIA-protocol. Op die manier kunnen de gebeurtenissen in elke alarmontvangstcentrale worden ontvangen.

Het Dual-SIM-apparaat ondersteunt meerdere operators per land, evenals Contact ID, SIA en Pulse 4+2 voor flexibele installatie. M2M werkte bij de ontwikkeling samen met C-TEC, waardoor er een directe seriële poortintegratie is met de C-TEC brandalarmpanelen. Ook beschikken de brandunits over digitale ingangen, die kunnen worden geconfigureerd als bewaakt (SEOL of DEOL) en uitgangen die op afstand kunnen worden geactiveerd. M2M biedt de connectiviteitsdienst ook aan met roaming-simkaarten die meerdere operators ondersteunen. Dat geeft flexibiliteit om de beste netwerkprestaties te kiezen. De apparaten zijn EN54-21, EN50131 en EN50136-gecertificeerd voor klasse 4 SP5 en DP4.

Compatibiliteit
De MX03-LTE-M-EN54 is compatibel met elk paneel dat Contact ID, SIA en Pulse 4+2 ondersteunt en maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk voor efficiënt gebruik. Het apparaat verzendt betrouwbare gegevensrapporten naar elk Alarm Receiving Center en biedt uitstekende redundantie met Dual-SIM-ondersteuning. De communicator voldoet ook aan EN54-21 en de RED-normen voor hoogwaardige veiligheid en is daarmee gecertificeerd voor gebruik in commerciële brandbeveiligingssystemen.
Verdere kenmerken zijn multi-band CAT-M1 LTE voor optimale netwerkprestaties, een dial capture interface die CID, SIA en Pulse 4+2 ondersteunt, vier ingangen en twee uitgangen (programmeerbaar) voor veelzijdige toepassingen en ondersteuning van elk paneel via dial capture interface of digitale ingangen. Voor extra zekerheid wordt 10 minuten polling van de verbinding geboden voor continue supervisie en kunnen de apparaten 24/7 worden beheerd met het online admin-portaal en real-time statusmonitoring.

Meer informatie is te vinden op de website.

Het bericht Gecertificeerde doormelding van brandalarmen verscheen eerst op BeveiligingNieuws.

Bron

Onze klanten
Contact

2Staff B.V. 
Europalaan 2
5232 BV 's-Hertogenbosch 

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl