2Staff

 

Neem contact met ons op

Overige dienstverlening

2Staff heeft een ruim aanbod van security specialisten waardoor we de mogelijkheid hebben allerlei soorten diensten uit te kunnen voeren.
Voor verdere toelichting over onderstaande diensten drukt u op de roze link.

Digitaal sporenonderzoek
Bent u al slachtoffer van digitale criminaliteit zoals fraude, phishing, bedrijfsspionage of hacking.

Endpoint Security
Met ons Endpoint Security advies helpen wij u een strategie te bepalen waarbij uw beveiligingssoftware wordt gedistribueerd naar eindpuntenen toch centraal wordt beheerd.

Flexibele Schil
2Staff 'masters in security Operations" beschikt over een uitgebreide flexibele schil van informatiebeveiliging en IT Security specialisten.

One Day Security Officer™
Informatiebeveiliging is een cyclisch proces in uw organisatie dat data risico’s in kaart brengt en passende maatregelen definieert om de continuïteit van uw organisatie kosteneffectief te borgen.

Software Security
Hulp nodig bij software security? De specialisten van onze businessunit 2Staff Software Security ondersteunen op alle soorten platvormen.

Security Awareness
Wat is de rol van de medewerker in de digitale criminaliteit? 2Staff helpt uw organisatie bewust te worden van de gevaren van digitaal werken.

Ethical Hacking Services
2Staff kent verschillende Ethical Hacking Services.

Expert Services
Wilt u uw security zo optimaal mogelijk maken? Onze expert services helpen u daarbij!

Identitymanagement
Doordat wij voor Identitymanagement een gefaseerde aanpak en implementatie hanteren, kunnen wij voor onze opdrachtgevers binnen de gewenste termijn op het gebied van Identitymanagement altijd resultaat realiseren.

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl