2Staff

 

Security Audit
Neem contact met mij op

Internet Audit

Internet Audit vanuit Hacker Perspectief
** Mensen begrijpen het risico van cybercrime en cyberspionage niet, zo heeft FBI-directeur James Comey 12 oktober 2014 in de USA tijdens het televisieprogramma 60 Minutes laten weten. De manier waarop mensen achter hun computer werken of sociale media bijhouden zou het lastig maken om het gevaar te zien.

** "Het internet is de gevaarlijkste parkeerplaats die je je maar kunt voorstellen. Maar als je 's avonds de parkeerplaats van de supermarkt oversteekt, is je gevoel van gevaar verscherpt. Je staat rechtop, je loopt snel. Je weet waar je naar toe gaat, je zoekt naar licht", aldus Comey. Op het internet lopen mensen volgens de FBI-directeur de hele dag op deze spreekwoordelijke parkeerplaats rond, zonder na te denken over wat voor bijlagen ze openen en websites ze bezoeken.

** Dat gedrag maakt het volgens Comey eenvoudig voor de 'bad guys' om toe te slaan. Als advies waarschuwt hij dan ook voor het openen e-mailbijlagen. Hij vergelijkt het ontvangen een e-mail zelfs met iemand die op de deur klopt. "En als je de bijlage opent, zonder door het sleutelgat te kijken om te zien wie het is, heb je de deur open gedaan en een vreemdeling in je leven toegelaten, waar alles is waar je om geeft."

U heeft vast de beste oplossing gekozen om uw "bedrijfskritische gegevens" te beschermen. Wees gewaarschuwd tegen Cybercrime!

Cybercrime2016

Internet Audit vanuit Hacker Perspectief

Regelgeving vraagt u aan derden een penetratietest of ook wel genaamd een Internet Audit uit te voeren.
Heeft u naast uw vaste leverancier wel eens een "derde" organisatie naar uw testresultaten laten kijken of deze "derde" een onafhankelijke Audit uit laten voeren?
Door middel van onze Internet Audit zoeken wij vanuit een Hacker perspectief naar de nog onbekende openstaande wegen naar uw bedrijfsgegevens.
Onze ervaring leert dat we bij 9 van de 10 door ons uitgevoerde onafhankelijk Audits 1 of meerdere belangrijke "security Issue" aantonen.

2Staff begeleidt organisaties bij het inrichten en/of perfectioneren van hun informatiebeveiliging. Door middel van onze assessments van de kwetsbaarheid en onze beveiligingsabonnementen ondersteunen wij uw organisatie bij het ontwikkelen van een gedegen beveiligingsbeleid. Hierbij staat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van "bedrijfskritische gegevens" centraal.
Hoe kunnen wij u helpen? Lees meer of neer direct contact op via ons contactformulier

Internet Audit als onafhankelijke controle

Het beoogde doel van de Website Audit is dat wij als vertegenwoordiger van uw organisatie een onafhankelijke controle bieden rondom de veiligheid van uw omgevingen die een koppeling hebben met het internet. Onze propositie is erop gericht dat u als onze opdrachtgever een volledig overzicht krijgt van het security niveau van alle gerelateerde websites & netwerken (Intern-Extern), ongeacht of dit zelf wordt beheerd of is uitbesteed aan derden.  Na contact met 2Staff kunt u richting een ieder uw internet omgeving als excellent beveiligd markeren.

Internet Audit en een excellente score

Internet Audit of Audits algemeen?

Wilt u meer weten over de internetaudit neem dan contact op via ons contactformulier .

Meer interesse in andere type audits?  Lees meer

Contact

Duwboot 6
3991 CD HOUTEN
Postbus 123
3990 DC Houten

T 030- 600 5000
F 030- 600 5001
E info@2staff.nl